Rüyada kocasını sakallı görmek

Rüyada kocasını sakallı görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, stresten uzaklaşacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sakallı gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kocasının sakalını kesmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı sakallı görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını sakallı görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kocasını sakal traş etmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işarettir.

Rüyada sakallarının çıktığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına inanılır.

Rüyada sakallı keçi görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada saçı sakalı beyaz görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments