Rüyada kocasının başka kadınla görmek

Rüyada kocasının başka kadınla görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, rahatlığa ereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, insan sevindireceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının başka kadınla gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına inanılır.

Rüyada kocasını başka kadınlarla görmek büyük zorluklar geçireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments