Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek sözünde duracağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments