Rüyada kocanın ev aldığını görmek

Rüyada kocanın ev aldığını görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kocanın ev aldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kocanın ev aldığını görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek işlerin yolunda gideceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı aldattığını görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kocasını aldattığını görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, güç alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments