Rüyada arkaya bakmak

Rüyada arkaya bakmak kısmetli bir kişi olunacağına, duaların kabul olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yüzünde güller açacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Rüyada arkaya bakmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada perde arkasından bakmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada arabanın arkasından bakmak insanlardan uzaklaşacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada camın arkasından bakmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, bir sıkıntıya girmeye işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gidenin arkasından bakmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada arkasından bakmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkasından bakmak hüsrana uğrayacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada birinin arkasından bakmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments