Rüyada kocaman beyaz fare görmek

Rüyada kocaman beyaz fare görmek yanlış bir karar verileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman beyaz fare gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kocaman fare öldürmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman fare görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman siyah fare görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman bir fare görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret eder.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz yavru fare görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments