Rüyada klozette su görmek

Rüyada klozette su görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, işlerinin duracağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozette su gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada su dolu klozet görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada klozette su görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete su dökmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet eder.

Rüyada boklu klozet görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada klozet temizlemek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hem eğleneceğine yorulur.

Rüyada taşmış klozet görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada klozette yıkanmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments