Rüyada klozette yıkanmak

Rüyada klozette yıkanmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, rahat erileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulur.

Rüyada klozette yıkanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Rüyada evin içinde klozet görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Rüyada klozetin içine düşmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozet taşımak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada klozete oturmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli klozet görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada klozete sıçmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine inanılır.

Rüyada su dolu klozet görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta klozet görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments