Rüyada su dolu klozet görmek

Rüyada su dolu klozet görmek maddi gücünün yerine geleceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada su dolu klozet gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada su dolu klozet görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu klozet görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada klozette su görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına inanılır.

Rüyada klozete su dökmek hayatından razı geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozete çiş yapmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozet sökmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşan klozet görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada klozette oturduğunu görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments