Rüyada kızının öldüğünü duymak

Rüyada kızının öldüğünü duymak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zevki sefa içinde olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Rüyada kızının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada kızının öldüğünü duymak insanlar tarafından takdir edileceğine, her şeyin ters gideceğine işaret eder.

Rüyada kızını hamile duymak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak aile hayatının sorunlarla dolacağına, böylece hayatından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada kızının sesini duymak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının öleceğini duymak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kızının olacağını duymak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kızı olduğunu duymak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments