Rüyada kızının sesini duymak

Rüyada kızının sesini duymak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret eder.

Rüyada kızının sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada kızının sesini duymak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada öksürük sesi duymak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin sesini duymak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada kanarya sesi duymak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak ticaret ehli olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin sesini duymak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tren sesi duymak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölü babanın sesini duymak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments