Rüyada oğlunu at üstünde görmek

Rüyada oğlunu at üstünde görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu at üstünde gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda gelişme kaydetmenin bir yolu olabilir.

Rüyada oğlunu at üstünde görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin ok attığını görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek hem işinde başarılı olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkü at üstünde görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde birini görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments