Rüyada kızının kına gecesini görmek

Rüyada kızının kına gecesini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, emrinde insan çalıştıracağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet eder.

Rüyada kızının kına gecesini gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Rüyada kızının kına gecesini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işarettir.

Rüyada kına gecesinde bulunmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Rüyada kına gecesinde ağlamak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kına gecesi görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Alll

Rüyamda kızıma yeniden kına gecesi yaptığımızı gördüm. Kızım şuan evli. Ama rüyada erkek tarafı daha gelmemişti ve gelmeyecek gibiydi. Bende yemekleri yetiştirmeye çalışıyordum ve telaşlıydım