Rüyada kına gecesinde ağlamak

Rüyada kına gecesinde ağlamak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde ağlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada kına gecesinde ağlamak rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kına gecesini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kendi kına geceni görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kına gecesi görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek iftiraya uğrayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments