Rüyada kızılcık yemek

Rüyada kızılcık yemek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, dikkat çekeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızılcık yemek gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada kırmızı kızılcık yemek sevilen bir dostu kaybetmeye, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızılcık yemek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Rüyada kızılcık kirazı yemek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada kızılcık reçeli yemek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada kızılcık reçeli görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine yorulur.

Rüyada kızılcık yediğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak durumunun git gide kötüleşeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments