Rüyada kıymalı börek yediğini görmek

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada kıymalı börek yediğini gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek almak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı su böreği görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulur.

Rüyada kıymalı börek yemek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada kıymalı börek görmek kafasının rahat edeceğine, işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada kıymalı börek yapmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyma yediğini görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments