Rüyada kıyma yedirmek

Rüyada kıyma yedirmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kıyma yedirmek gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kıyma yediğini görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kıymalı pide yedirmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyma yediğini görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, problemlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada kıyma yedirmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ana baba sözü dinlemeye alamet eder.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyma yemek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments