Rüyada kısa saç taramak

Rüyada kısa saç taramak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, bunu şeref sayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa saç taramak gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kısa saç taramak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada uzun saçı taramak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, iş hayatında zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elle saç taramak kişinin tüm hayatının değişeceğine, tecrübe sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sarı saç taramak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını taramak insanlara ilim irfan aşılayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bıçakla saç taramak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments