Rüyada kendi saçını taradığını görmek

Rüyada kendi saçını taradığını görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını taradığını gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak bazen istemediği şeyler yapacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını taramak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını taramak verdiği emeklerin boşa gideceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sarı saç taramak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçını taradığını görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taradığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun saçı taramak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments