Rüyada kirpiklerini uzun görmek

Rüyada kirpiklerini uzun görmek başarıları ile konuşulacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerini uzun gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kirpik uzun görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpikleri uzun görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, nasibin bollaşacağına yorulur.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek garanti olacak makama oturacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kirpikli bebek görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun kirpik görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun kirpikler görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments