Rüyada kırmızı saten elbise görmek

Rüyada kırmızı saten elbise görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı saten elbise gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil saten elbise giymek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise giymek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saten elbise görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, anne baba dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada mavi saten elbise görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada saten yeşil elbise giymek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments