Rüyada kırmızı yeşil görmek

Rüyada kırmızı yeşil görmek sağlığın da bozulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı yeşil gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Rüyada kırmızı sarı yeşil renk görmek attığı adımların boşa çıkacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kırmızı renk görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Rüyada yeşil kırmızı görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kırmızı biber görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ve kırmızı biber görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yeşil elbise giymek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments