Rüyada kırmızı gül koklamak

Rüyada kırmızı gül koklamak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül koklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada kırmızı gül koklamak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gül kokladığını görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada gül koklamak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül suyu koklamak yolunda devam edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül koklamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada gülü koklamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül koklamak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada gül kokusu koklamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments