Rüyada gülü koklamak

Rüyada gülü koklamak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, dünya malı elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada gülü koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada pembe gül koklamak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül koklamak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gül koklamak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalettir.

Rüyada gül kokusu koklamak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül koklamak kolay yollardan kazanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada kırmızı gül koklamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada gül kokladığını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada gül suyu koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments