Rüyada pembe gül koklamak

Rüyada pembe gül koklamak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe gül koklamak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada pembe gül koklamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada gül kokladığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gül suyu koklamak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gül kokusu koklamak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada gül koklamak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi gül koklamak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işsiz kalmaya yorulur.

Rüyada kırmızı gül koklamak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gül koklamak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments