Rüyada kırmızı göz kalemi görmek

Rüyada kırmızı göz kalemi görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı göz kalemi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Rüyada kırmızı göz kalemi görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, iyi halini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne kalem çektiğini görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalettir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek lüksünün artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments