Rüyada kırmızı böğürtlen görmek

Rüyada kırmızı böğürtlen görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kafasını toparlayamayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, yanlış kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada kırmızı böğürtlen gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Rüyada kırmızı böğürtlen yemek her zaman neşeli olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı böğürtlen görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden böğürtlen almak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada böğürtlen dikeni görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yedirmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada böğürtlenli pasta görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments