Rüyada kirli pijama görmek

Rüyada kirli pijama görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli pijama gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Rüyada kirli pijama görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil pijama satın almak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek pijaması görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pijama görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk pijama görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada turuncu pijama görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada çizgili pijama görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz pijama giymek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments