Rüyada kirli el öpmek

Rüyada kirli el öpmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yeni hobiler edinileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kirli el öpmek gördüyseniz:

  • Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.

Rüyada kirli el öpmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulur.

Rüyada ellerinin kirlendiğini görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suyla el yıkamak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kalp kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli el yıkamak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, afiyette ve keyifte olacağına yorulur.

Rüyada kirli el görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin kirlendiğini görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli eli yıkamak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli elleri yıkamak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments