Rüyada kirli adet bezi görmek

Rüyada kirli adet bezi görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, islami olarak günahlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli adet bezi gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli adet bezi görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada adet bezi görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret eder.

Rüyada adet bezini yıkamak moral bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada temiz adet bezi görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada adet bezi değiştirmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adetli bezi görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada adet bezleri görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada adet bezi yıkamak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, masrafların altında kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments