Rüyada kirli bardaktan su içmek

Rüyada kirli bardaktan su içmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine inanılır.

Rüyada kirli bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada kirli bardaktan su içmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi bardak su içmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada aynı bardaktan su içmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım bardak su içmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada kırık bardakta su içmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments