Rüyada kirli bardak görmek

Rüyada kirli bardak görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada kirli bardak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada kirli bardaktan su içmek varolan borçların ödeneceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli bardak görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kirli boş bardak görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada kirli cam bardak görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada kirli çay bardağı görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bardak yıkamak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kirli bardağı yıkamak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk bardak görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zuleyha

Ruyada ıs yerimde ofiste çokça kirli cay bardağını gördüm ofis çok kalabalık oraları toplamaya calisiyom