Rüyada kırılmış yumurta görmek

Rüyada kırılmış yumurta görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok kötü hissedileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sevinç ve mutluluğa, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kırılmış yumurta gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada yumurta kırılmasını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtanın kırıldığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada yumurta kırıp yemek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, anne babayla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments