Rüyada hamileyken sigara içmek

Rüyada hamileyken sigara içmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken sigara içmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada hamileyken sigara içmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gece sigara içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada çay ve sigara içmek edilen duaların karşılığını bulacağına, işe gösterilen ilginin artacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak sigara içmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada namazda sigara içmek büyük zararlardan kurtulacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara sarıp içmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle sigara içmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments