Rüyada kırık sandık görmek

Rüyada kırık sandık görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, elinin de bolluk göreceğine, aile saadetinin artacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada kırık sandık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada kırık sandık görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sandık görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ahit sandığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada antika sandık görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada sandık üstüne oturmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük sandık görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada ahit sandığı görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, sadaka ya da zekat vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada seçim sandığı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments