Rüyada kırık kanepe görmek

Rüyada kırık kanepe görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırık kanepe gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kırık kanepe görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada tahta kanepe görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kanepe görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık kanepe görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kanepe temizlemek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada koltuk kanepe görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanepe aldığını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kanepe görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments