Rüyada kırık kalp görmek

Rüyada kırık kalp görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, tecrübelerini aktaracağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada kırık kalp gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kırık kalp görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işarettir.

Rüyada avucunda kalp görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kalpli bilezik görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalpli kolye takmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp kırmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpli altın yüzük görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak hızlanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada kalbe kurşun yemek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments