Rüyada kırık kafes görmek

Rüyada kırık kafes görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, rahatsızlık duyulacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada kırık kafes gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada kırık kafes görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kafeste köpek görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı kafese koymak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kafeste papağan görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi kafeste görmek fırsatların elden kaçacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına inanılır.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments