Rüyada kırık bir eşya görmek

Rüyada kırık bir eşya görmek işlerinin bollaşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık bir eşya gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada kırık eşyalar görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık eşya görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet eder.

Rüyada kırık cam eşya görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık bir eşya görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işarettir.

Rüyada dişini kırık görmek dayanışma içinde kalacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Rüyada kırık ayna almak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada kırık tarakla saç taramak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kalp görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments