Rüyada kırık eşya görmek

Rüyada kırık eşya görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırık eşya gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada kırık eşya görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam eşya görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık bir eşya görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık eşyalar görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık taş görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada kırık cam bardağı görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kaşık görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments