Rüyada kiracı olduğunu görmek

Rüyada kiracı olduğunu görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, işlerinin ağırlaşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada kiracı olduğunu gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kira parası almak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, giden birinin geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş kiralık ev görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret eder.

Rüyada kiracıdan para almak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evi kiraya vermek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kiralık araba görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işarettir.

Rüyada kira toplamak iş kaybı yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Rüyada eski kiracıyı görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kiralık ev gezmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments