Rüyada kına gecesi görmek

Rüyada kına gecesi görmek üzgün ve hasta olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesi gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kına geceni görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kına gecesini görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kendini yiyip bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada kızının kına gecesini görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada ablanın kına gecesini görmek bekarsa evleneceğine, dinden çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments