Rüyada kendi kına geceni görmek

Rüyada kendi kına geceni görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendi kına geceni gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek hem eğleneceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada birinin kına gecesini görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada kendi kına gecemi görmek nazara geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kına gecesi görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada kızının kına gecesini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments