Rüyada başkasının kına gecesi görmek

Rüyada başkasının kına gecesi görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, makamını kaybedeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada başkasının kına gecesi gördüyseniz:

  • Göreceksiniz spordan sonra her şeyi farklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalettir.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada kına gecesi görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kendi kına geceni görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada ablanın kına gecesini görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments