Rüyada evin ortasına çiş yapmak

Rüyada evin ortasına çiş yapmak çok rahat bir nefes alacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, statü atlayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada evin ortasında banyo yapmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine çiş yapmak sıkılacağına ve üzüleceğine, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içine çiş yapmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, geçimin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada evin ortasında tuvalet görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evin ortasında delik görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin ortasında havuz görmek işlerinin de rast gideceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin ortasında ateş yakmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments