Rüyada dışarı çiş yapmak

Rüyada dışarı çiş yapmak uzun bir seyahate çıkılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarı çiş yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada dışarı çiş yapmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada dışarıya çiş yapmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışarıda banyo yapmak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dışarıda tuvaletini yapmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret eder.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada dışarı kaka yapmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hem de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dışarı tuvaletini yapmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments