Rüyada kilo alan birini görmek

Rüyada kilo alan birini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kilo alan birini gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Rüyada kilo alan birini görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kilosunu tartmak işlerinin ağırlaşacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Rüyada çok kilo almak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada kilosunu ölçmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilolu bayan görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments