Rüyada arkadaşına yüzük takmak

Rüyada arkadaşına yüzük takmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, korkularından kurtulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına yüzük takmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle yüzük takmak bir türlü kendine gelemeyeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada birine altın yüzük takmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada başkasına yüzük takmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, eşyaların yenileneceğine delalet eder.

Rüyada altın tektaş yüzük takmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak iş için gurbete gidileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments