Rüyada kilim sermek

Rüyada kilim sermek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kilim sermek gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada kilim sermek atılan adımların zorluk yaratacağına, yüzünde güller açacağına delalet eder.

Rüyada halı kilim sermek kazanç ve kar getireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kilim görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayra ve esenliğe rivayet eder.

Rüyada kırmızı kilim görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika kilim görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına alamet eder.

Rüyada eski halı kilim görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilim halı görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments