Rüyada kepekli ekmek yemek

Rüyada kepekli ekmek yemek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepekli ekmek yemek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada kepekli ekmek yemek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada kepekli ekmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada kepek ekmek görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kepek ekmeği almak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kepek unu görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasında kepek görmek keyifli günler geçireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada kepek görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments